14.05.2011 г., 18:49 ч.

Не бих те сменила 

  Поезия » Гражданска
776 0 3

 

 

Моя Родино - китна градина,

пълна със цвят, с аромат!

Кипнала

като есенно вино,

пълна със плод, с благодат!

 

 

Моя Родино - житна градина,

златно безбрежно море!

Пъстър килим,

където да мина,

ведро е твойто небе!

 

Моя Родино - щедра градина,

всичко във тебе расте!

С нищо в света

не бих те сменила,

нося те в мойто сърце!

 

 

 

 

© Славка Любенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??