Моя Родино - китна градина,
пълна със цвят, с аромат!
Кипнала
като есенно вино,
пълна със плод, с благодат!
Моя Родино - житна градина,
златно безбрежно море!
Пъстър килим,
където да мина,
ведро е твойто небе!
Моя Родино - щедра градина,
всичко във тебе расте!
С нищо в света
не бих те сменила,
нося те в мойто сърце!
© Славка Любенова Все права защищены