14 ene 2008, 21:08

Не бягай от съня ми 

  Poesía » De amor
1049 0 8
 

Не бягай от съня ми

във нечий друг сън...

Аз вярвам, много скоро

ний заедно ще сънуваме...

 

Прегърнати в съня си

след вино от целувки

и на ръцете ни, вместо звезди,

ще светят наште пръстени...

© Пламен Константинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??