Jan 14, 2008, 9:08 PM

Не бягай от съня ми 

  Poetry » Love
1058 0 8
 

Не бягай от съня ми

във нечий друг сън...

Аз вярвам, много скоро

ний заедно ще сънуваме...

 

Прегърнати в съня си

след вино от целувки

и на ръцете ни, вместо звезди,

ще светят наште пръстени...

© Пламен Константинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??