14.01.2008 г., 21:08 ч.

Не бягай от съня ми 

  Поезия » Любовна
1048 0 8
 

Не бягай от съня ми

във нечий друг сън...

Аз вярвам, много скоро

ний заедно ще сънуваме...

 

Прегърнати в съня си

след вино от целувки

и на ръцете ни, вместо звезди,

ще светят наште пръстени...

© Пламен Константинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??