21 feb 2018, 2:11

Не бях готова 

  Poesía » De amor
562 1 0

Не бях готова за теб. Ти дойде като ураган в моят живот.
Унищожи всичко,което бях и всичко което знаех.
Научи ме на много неща. Направи ме по-добър човек.
Макар, че в края на краищата никога не бях готова за теб.

© Ива Гачкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??