Feb 21, 2018, 2:11 AM

Не бях готова 

  Poetry » Love
561 1 0

Не бях готова за теб. Ти дойде като ураган в моят живот.
Унищожи всичко,което бях и всичко което знаех.
Научи ме на много неща. Направи ме по-добър човек.
Макар, че в края на краищата никога не бях готова за теб.

© Ива Гачкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??