19 mar 2011, 22:59

Не бях те викала 

  Poesía » De amor
647 0 2

Не бях те викала в живота ми,

но с тихи стъпки ти дойде.

С устрем разгроми сърцето ми

и взе властта в своите ръце.

 

Като пеперуда, пърхаща безпомощно.

Душата ми към теб се устреми.

Наивната – тя с любов бе омагьосана

и от светлината в миг се изгори.

© Валентина Недялкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??