19 мар. 2011 г., 22:59

Не бях те викала 

  Поэзия » Любовная
655 0 2

Не бях те викала в живота ми,

но с тихи стъпки ти дойде.

С устрем разгроми сърцето ми

и взе властта в своите ръце.

 

Като пеперуда, пърхаща безпомощно.

Душата ми към теб се устреми.

Наивната – тя с любов бе омагьосана

и от светлината в миг се изгори.

© Валентина Недялкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??