19.03.2011 г., 22:59 ч.

Не бях те викала 

  Поезия » Любовна
656 0 2

Не бях те викала в живота ми,

но с тихи стъпки ти дойде.

С устрем разгроми сърцето ми

и взе властта в своите ръце.

 

Като пеперуда, пърхаща безпомощно.

Душата ми към теб се устреми.

Наивната – тя с любов бе омагьосана

и от светлината в миг се изгори.

© Валентина Недялкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??