4 ago 2013, 19:10

Не бъди поредният шедьовър в неговата галерия 

  Poesía » De amor
689 0 0

Ненавист тежка душата ми гори,

към онази, що глупакът боготвори.

Тя своята сила не разбира

и затова пред безсилния поклони прави,

че чак с косите си пода покрива.

Ден след ден, той от красотата ти краде,

но помисли, кой освен мен може във вечност да я пресъздаде.

© Николинка Кирилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??