Днес казаха ми, че съм прекалявал
със моите премерени слова.
По-ценни ще били са, ако слагам
във месеца по четири едва.
Но аз, глупакът още продължавам,
да ви заливам с думи от душа.
От себе си частици вътре влагам,
а някои го имат за игра!?
© Данаил Таков Todos los derechos reservados