Не се самозалъгвай,
не е лесно да обичаш,
ако е истинско това (обичане),
ще се интересуваш повече от мене.
Не може просто да го кажеш
"Обичам те" и да ме оставиш,
сама да стоя в нощта
и да плача, че не си до мен сега!
Не е лесно да обичаш!
Разбра ли сега, че не е? -
Този, когото обичаш,
не го заставяй да е сам,
а до него бъди, да сте двама!
25.04.2007г.
© ГАЛИНА ДАНКОВА Todos los derechos reservados