19 ago 2006, 10:06

Не е ли... 

  Poesía
813 0 2

Не е ли...

Не е ли истина, че теб те няма?
Не е ли истина, че ме боли?
Не е ли истина, че двама
една лъжа ни раздели?

Не е ли истина, че те обичах?
Не е ли истина, че ми тежи?
Не е ли истина, че ги отричах,
а вярвах в твоите лъжи?

Не е ли истина, че пак живея?
Не е ли истина, че ми вреди?
Не е ли истина, че не умея,
да спра да мисля за преди?

  07.02.02

© Владимир Минков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??