5 mar 2013, 9:37

Не е време 

  Poesía » Otra
580 0 0

Не е време за сълзи,
не е време за тъга,
колкото и да тежи
не е време и сега.
И тече животът празен,
и за мъка време не остана,
и от болка днес да си прегазен,
не е време, скрий и тази рана.
Продължавай да се смееш,
знаеш, не е време за тъга,
заблуждавайки се, че живееш,
време похабяваш в самота.

© Полина Красимирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??