5 мар. 2013 г., 09:37

Не е време 

  Поэзия » Другая
581 0 0

Не е време за сълзи,
не е време за тъга,
колкото и да тежи
не е време и сега.
И тече животът празен,
и за мъка време не остана,
и от болка днес да си прегазен,
не е време, скрий и тази рана.
Продължавай да се смееш,
знаеш, не е време за тъга,
заблуждавайки се, че живееш,
време похабяваш в самота.

© Полина Красимирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??