5.03.2013 г., 9:37 ч.

Не е време 

  Поезия » Друга
582 0 0

Не е време за сълзи,
не е време за тъга,
колкото и да тежи
не е време и сега.
И тече животът празен,
и за мъка време не остана,
и от болка днес да си прегазен,
не е време, скрий и тази рана.
Продължавай да се смееш,
знаеш, не е време за тъга,
заблуждавайки се, че живееш,
време похабяваш в самота.

© Полина Красимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??