29 jun 2013, 16:21

Не говори 

  Poesía » De amor
621 0 1


Не ме мъчи, не си отивай, 

Не ме оставяй тази нощ сама в мрака.

Не ме докосвай, устните си в мен не впивай. 

Думи не изричай... остави това на тишината.

 

Остани безмълвен цяла нощ, 

очите ти достатъчно говорят.

Покажи детето в теб. Скрий я тази мощ.

Остави за миг очите ни да спорят.

 

Не разваляй всичко с думите красиви, не изричай и поредната лъжа. 

Не изтривай от сърцето си моментите щастливи,

и знаеш ли... аз може и да ти простя. 

 

Не впивай погледа си в мен. 

Не говори. За думи няма място между нас.

Остави ме още миг в твоя плен. 

Тази нощ сме двама - само ти и аз! 

 

 

© Симона Ненчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Хареса ми,,остави детето в теб",да делата показват,думите допълват,според мен,а поезията ни
    ЗАРЕЖДА!
    Пак ще Ви чета,обещавам!
Propuestas
: ??:??