24 ene 2006, 20:12

Не говори... 

  Poesía
654 0 9

Не!Не говори!

Без слова откривам красотата

на твоята душа.

Ключ към чувствата,мислите

и сърцето ти са твоите очи.

Щом погледна в тях

се потапям в твоя свят,докосвам мечтите,

разпалвам надеждите,

пробуждам вярата,

посявам любовта...

Не!Не говори!

Не са ми нужни лъскави слова!

Във очите мога всичко аз да прочета...

© Усмивка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??