Jan 24, 2006, 8:12 PM

Не говори... 

  Poetry
697 0 9

Не!Не говори!

Без слова откривам красотата

на твоята душа.

Ключ към чувствата,мислите

и сърцето ти са твоите очи.

Щом погледна в тях

се потапям в твоя свят,докосвам мечтите,

разпалвам надеждите,

пробуждам вярата,

посявам любовта...

Не!Не говори!

Не са ми нужни лъскави слова!

Във очите мога всичко аз да прочета...

© Усмивка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??