16 feb 2013, 10:47

Не идвай в съня ми 

  Poesía » Otra
1087 0 18

Пак идваш в съня ми на гости

със пълна луна и звезди

и всичко е бяло и просто,

все още аз вярвам в мечти.

 

Но пропаст огромна дели ни,

оставаш на другия бряг,

напразно очакваш да мина,

потънал е мостът във мрак.

 

Не идвай в съня и задочно,

че утрото после боли,

съновникът ясно и точно

ми казва: измама виси.

© Ивон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??