31 ene 2023, 10:53

Не искай 

  Poesía » De amor
424 1 0
      
       Не искай

 

Не искай от мене звездите големи,

изгубих и слово и дар!

Не искай от мене напразни надежди,

с любов докосни ме и с жар!

 

Не искай да бъда такава каквато,

мечтал си във нощите ти!

Не искай, за мене ще бъде ужасно

представата да ни дели!

 

Не искай да бъда послушна и вярна,

невярна душата гори!

Сърцето разказва ми приказка стара

за слънце, любов и мечти.

 

Не искай от мене звездите големи,

изгубих и слово и дар!

Не искай от мене напразни надежди,

с любов докосни ме и с жар!

 

                   Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??