10 sept 2009, 23:54

Не искам 

  Poesía » De amor
608 0 0

Не искам да те имам, когато те нямам,
не искам да съм сам сред океана от рози!
Не искам да те имам само в съня ми,
а искам наяве да милвам косите ти златисти!

Понякога, когато гледам сред рояк от звезди,
не искам да съм сам, а с теб да ги споделям!
Когато гледам изгрева небесен, над океана от любов,
искам да те имам в прегръдките си нежни, за да те целуна!

Не искам нощем да лягам сам в празното легло,
а искам ти да си до мен - гушнати един в друг!
Не искам да приличам на вятъра в косите ти,
а искам да съм просто романтик, който те обича!

Не искам да се будя нощем, облян от ледени сълзи,
а искам ти да си до мен, за да изтриеш тези сълзи!
Не искам да докосвам твоето фино тяло на лунна светлина,
а искам да си до мен винаги, когато пиша тези слова!

© Пацо Танчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??