4 mar 2007, 10:13

Не искам 

  Poesía
764 0 3
Не искам да се разделя със детството,
сълза в очите ми е заблестяла,
от спомена за всичко весело,
което досега съм преживяла.


Не искам да посрещам трудности,
да понасям болката, да бъда тъжна,
а искам да усещам любовта за мен,
която до сега даряваха ми всички.

© Камелия Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??