1 jul 2008, 16:45

Не искам 

  Poesía
663 0 20


В ъгъла на живота и мирно.
Да, ама баста!
Не искам вече взаимност,
нито мечти разпасани.
Не искам лудост любовна,
нито целувки в мрака.
Не ми понасят спомени.
Принц ми отива. И ще го чакам.

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??