26 ago 2010, 19:37

Не искам 

  Poesía
469 0 1

      НЕ ИСKАМ

 

Не искам да ми броиш чашите,

всяка чаша е мъка - изживяна.

Вкъщи не ме чакат нашите.

Сърцето  е рана върху рана...

 

Някъде, някой  разплаква цигулка,

към небето вие ядосан тромпет.

Очите  ми са капан за светулки.

Защо ли обичам живота проклет...

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "Очите ми станаха капан за светулки."

    !!!*

    (Има едно С за махане в заглавието при стиха: Не искСам)
Propuestas
: ??:??