Мразя да чакам и затова не искам да ме виниш,
не искам и друга в ръцете си да държиш.
Не искам да знам, че ще ме търсиш, а няма да ме има.
Не искам да те оставя. Не искам да си замина.
Ще стоя тук - та нали за любовта няма време.
Ще чакам, ще те обичам, ще съм до тебе.
Понякога животът се опитва всичко да ни отнеме
и болката натежава, превръща се в бреме.
Сега животът ми губи своя смисъл.
Лети все към тебе мисъл след мисъл.
И не мога да спра, а може би трябва.
И не мога да си отида, а може би се налага.
И не мога да се справя с тези чувства.
Една любов в сърцето ми присъства.
© Лилия Todos los derechos reservados