16 jun 2011, 19:10

Не искам да присъствам! 

  Poesía » De amor
783 0 16

Тъй странни сме с гротескови лица.

Понякога боите се размиват...

Рисувана със пеперуди и слънца,

картината сега е мрачна, сива.

 

Дали ще можем  да се видим

със теб в неясните контури

или е по-добре да се събудим

в измамното затишие пред  буря.

 

Без съжаление и без въпроси,

и без вина, и без отсрочка,

излишно е от нищото да просим.

Разбираш ли? Аз слагам точка!

 

Не си цвeтът във моя делник

с премерените си стерилни чувства.

А в графика ти... все последна...

Обидно е! Не искам да присъствам!

© Валентина Лозова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??