18 jun 2008, 23:52

Не искам да пускам ръката ти 

  Poesía » De amor
1299 0 5

Дланите ни са в прегръдка здрава,

прехапвам устни и не искам да те пусна!

Готова на всичко, какво ми остава?

Целувка последна, неистинно вкусна.

 

© Милица Игнатова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??