12 mar 2010, 22:30

Не искам да си... 

  Poesía » De amor
632 0 1

това място...

този час...

онзи ден...

в който стоеше до мен...

аз не искам много...

боже толкова боли...

не искам много...

нито повече сълзи...

не искам да те няма...

моля те бъди до мен...

не искам да си яма

в която да пропадам ден по ден...

не искам да си къща...

не искам да се крия в теб...

не искам да се връща

миналото минало е...

не искам и да бягам

няма вече накъде...

аз искам да обичам...

силно истинско...

това поне...

© Иви Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Магистрала 60 Гугни!
Propuestas
: ??:??