12.03.2010 г., 22:30 ч.

Не искам да си... 

  Поезия » Любовна
642 0 1

това място...

този час...

онзи ден...

в който стоеше до мен...

аз не искам много...

боже толкова боли...

не искам много...

нито повече сълзи...

не искам да те няма...

моля те бъди до мен...

не искам да си яма

в която да пропадам ден по ден...

не искам да си къща...

не искам да се крия в теб...

не искам да се връща

миналото минало е...

не искам и да бягам

няма вече накъде...

аз искам да обичам...

силно истинско...

това поне...

© Иви Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Магистрала 60 Гугни!
Предложения
: ??:??