28 ago 2011, 23:52

Не искам да съм птица 

  Poesía » Otra
1846 0 34

Красив е лупингът прощален на ятата,

есента през клоните наднича,

уморих се, натежаха ми крилата,

не искам повече да бъда птица.

 

Сега си търся малка златна клетка,

с прозорци френски и открехната врата,

особено държа да имат гледка

към южните морета и ръжта.

 

 

© Ивон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??