15 dic 2010, 14:41

Не искам да те забравя 

  Poesía » Otra
980 0 0

Времето е способно да ме накара

без да искам да те забравя.

Няма да ме пита дали искам или не -

безмилостно ще вземе любовта от моето сърце.

 

Името ти няма да шептя

и да те търся в съня.

Ах, колко страшно звучи,

моля се времето да ме пощади.

 

Мислите за теб не искам да си отиват

и любовта ми да остане само стих.

Как тогава ще заспивам,

ако споменът за теб не е жив?

 

Случвало се е не отричам -

да намразя, след като дълго обичах.

Но теб не искам да забравя -

живота без теб не мога да си представя.

 

Не искам да оставаш един спомен,

който миналото ще краси.

Безсмислен ще е всеки ден,

ако с времето си тръгнеш ти.

 

© Катя Бобойчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??