4 ene 2008, 16:33

Не искам да заспя 

  Poesía
1010 0 9
Не искам да заспя. Сънят е страшен,
защото ме затрупва с красота.
Усмихва се и дърпа спусък прашен,
уцели пак - кърви реалността.
Не искам да заспя. Сънят е зрънце,
което в мен самичко се пося.
Щом тръгне си денят и няма слънце,
пониква плахо. Искам да заспя...

© Петя Косева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??