5 feb 2007, 18:41

Не искам лъскави бижута 

  Poesía
714 0 15
Не искам лъскави бижута-
искам само теб!
Не искам дрехи нови всеки ден-
искам ти да си до мене нощ и ден!

Не искам лъскави коли,
искам да се сбъднат нашите мечти.
Бедни сме,парите все ги няма....
Но богати сме-с обич голяма!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??