27 dic 2018, 18:30

Не искам много от тебе 

  Poesía » De amor
464 0 0


Аз не искам много от тебе,
усмивка да изгрява,
когато поглед пресечем.

 

Аз не искам много от тебе,
рамо до рамо
и живот споделен.

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??