4 ago 2009, 20:14

Не искам това 

  Poesía » De amor
543 0 1

Аз имах нужда от любовта ти,

имах нужда да ме обичаш,

но ти ми затвори вратата

не видях дори как си отиваш.

 

Тогава имах нужда да плача,

имах нужда сълзи да пролея,

но ти ми отне силата да заплача,

отне ми желанието да живея.

 

Сега ти имаш нужда от любовта ми

и ме молиш през сълзи да ти простя,

искаш да ми дадеш любовта си,

но аз вече не искам това!!!

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??