4.08.2009 г., 20:14 ч.

Не искам това 

  Поезия » Любовна
533 0 1

Аз имах нужда от любовта ти,

имах нужда да ме обичаш,

но ти ми затвори вратата

не видях дори как си отиваш.

 

Тогава имах нужда да плача,

имах нужда сълзи да пролея,

но ти ми отне силата да заплача,

отне ми желанието да живея.

 

Сега ти имаш нужда от любовта ми

и ме молиш през сълзи да ти простя,

искаш да ми дадеш любовта си,

но аз вече не искам това!!!

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??