4 авг. 2009 г., 20:14

Не искам това 

  Поэзия » Любовная
545 0 1

Аз имах нужда от любовта ти,

имах нужда да ме обичаш,

но ти ми затвори вратата

не видях дори как си отиваш.

 

Тогава имах нужда да плача,

имах нужда сълзи да пролея,

но ти ми отне силата да заплача,

отне ми желанието да живея.

 

Сега ти имаш нужда от любовта ми

и ме молиш през сълзи да ти простя,

искаш да ми дадеш любовта си,

но аз вече не искам това!!!

© Ели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??