11 dic 2012, 19:43

Не искаш ли да ме целунеш... 

  Poesía » Otra
658 0 4

Не искаш ли да ме целунеш
във тази нощ от сняг и скреж,
а после, топла и безшумна,
отново да ме създадеш,

превръщайки ме във потребност,
във миг единствен и значим,
невидима, като вълшебство,
да ме погалиш и заспим.

Защото в светлата ни стая,
до нас във малкия креват,
събран е, без дори да знаем,
умопобърканият свят...

© Ивайло Цанов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??