30 may 2010, 8:43

Не изпускай мига! 

  Poesía » Otra
709 0 9
Не изпускай мига, а стани -
на бялата птица ти отвори!
Трепета на утринта съзри
и върху лист го отрази!
 
Съвършенството търси -
напук на хаоса
и на световните беди!
Не, не изпускай мига,
а Боже дихание
пак долови!
 
Крехка надежда,
любов,
светлина,
докоснат ли те -
протегни им ръка!
Знание,
мисъл,
идея една, 

стигнат ли те -
не изпускай мига!

© Росица Танчева Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??