Не казвай, че всичко е било лъжа.
Аз няма да повярвам на това.
Не заради достойнството и гордостта,
а защото в очите ти аз срещнах любовта.
Недей да казваш, че жал ти е било,
та ти всяка вечер заспиваше, до мен, в нашето легло.
Не казвай, че чувството се е загубило.
То ярки спомени във мене е оставило.
Не казвай, че друга има.
За мен би било болка непоносима
До вчера мен наричаше „Любима”.
Ти за мен си като приказка незабравима.
© Наталия Лозанова Todos los derechos reservados
а защото в очите ти аз срещнах любовта.
Очите никога не лъжат!
Хубаво и тъжно!