18.02.2009 г., 9:26 ч.

Не казвай 

  Поезия » Любовна
1115 0 1
Не казвай


 

Не казвай, че всичко е било лъжа.

Аз няма да повярвам на това.

Не заради достойнството и гордостта,

а защото в очите ти аз срещнах любовта.

 

 

Недей да казваш, че жал ти е било,

та ти всяка вечер заспиваше, до мен, в нашето легло.

Не казвай, че чувството се е загубило.

То ярки спомени във мене е оставило.

 

 

Не казвай, че друга има.

За мен би било болка непоносима

До вчера мен наричаше „Любима”.

Ти за мен си като приказка незабравима.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Наталия Лозанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Не заради достойнството и гордостта,

    а защото в очите ти аз срещнах любовта.

    Очите никога не лъжат!
    Хубаво и тъжно!
Предложения
: ??:??