17 ene 2018, 14:06

Не казвай : "Лека нощ" ! 

  Poesía
450 0 3

Не казвай "Лека нощ"!

Навън е тихо. Заспали са дори и псетата!

Тревите уморено шепнат стихове,

издишат кислород дърветата!

 

Не казвай:"Лека нощ" - не ме прогонвай жалко,

ще съжаляваш,щом гърба ми видиш!

Не се опитвай тъй - малко по малко

тоз вътре в мене да възненавидиш!

 

Не казвай: "Лека нощ" с усмивчица фалшива

и мисли устремени някъде натамо...

Защото щом проскърца портата ти крива

ще търсиш мойто здраво мъжко рамо!

 

Не казвай "Лека нощ"- недей да си двулична!

Недей допуска в тебе Адско слово!

Не казвай "Лека нощ" - стани Различна!

Не казвай "Лека нощ"! - кажи: "Добре дошъл отново!"

© Момчил Манов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??