21 mar 2010, 8:56

Не казвай нищо 

  Poesía » De amor
691 0 17

В очите ти съм
  отразена
и облаците в тях
  се проясниха.
Преливаха от синьо
  във зелено
и върнаха се в тях
  искрите.
В усмивката ти
  топлината
е върнала любимото
  лице.
Сияеш, аз пък съм
  богата…
Докоснала те бях
  отново,
а ти ми върна
  свободата.

© Мариана Вълкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??