Mar 21, 2010, 8:56 AM

Не казвай нищо 

  Poetry » Love
689 0 17

В очите ти съм
  отразена
и облаците в тях
  се проясниха.
Преливаха от синьо
  във зелено
и върнаха се в тях
  искрите.
В усмивката ти
  топлината
е върнала любимото
  лице.
Сияеш, аз пък съм
  богата…
Докоснала те бях
  отново,
а ти ми върна
  свободата.

© Мариана Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??