21.03.2010 г., 8:56 ч.

Не казвай нищо 

  Поезия » Любовна
692 0 17

В очите ти съм
  отразена
и облаците в тях
  се проясниха.
Преливаха от синьо
  във зелено
и върнаха се в тях
  искрите.
В усмивката ти
  топлината
е върнала любимото
  лице.
Сияеш, аз пък съм
  богата…
Докоснала те бях
  отново,
а ти ми върна
  свободата.

© Мариана Вълкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??