8 oct 2015, 23:42

Не казвай тежки думи 

  Poesía » Versos blancos
1101 0 2

Усещал ли си обич безгранична?

А знаеш ли,  какво е да боли?

Щастие ли?-то не значи нищо

щом няма със кого да споделиш.


Душата на човек е като бездна. 

Не казвай тежки думи, че нали,

когато хвърлиш камък-той изчезва,

но някъде остава да лежи.


Навярно някой ден ще съжаляваш.

Ще търсиш прошка, но уви...

Дори когато хората прощават

не значи, че не ги боли. 

Те просто са добри.


© Марияна В Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??