7 mar 2009, 18:11

Не късай рози... 

  Poesía » Otra
741 0 2

Помниш ли, обичам рози?

 

Рози във всички цветове...

 

Едно забравил си - без пози,

 

до гуша от тях ми дойде...

 

Наивна може би изглеждам,

 

а всъщност съм от род змия.

 

Минавам, леко те поглеждам,

 

единствен поглед, но горя...

 

Роза страстна съм самата аз,

 

Ева - гола, с ябълка в ръката.

 

Не чу и дума... нито моя глас.

 

Онази роза, тя ми бе душата...

 


(а)


03.03.2009г

© Анета Саманлиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??