21 jun 2010, 17:16

Не ме чакай... 

  Poesía » De humor
1124 0 2

 

Не ме чакай в гората.                                                                                                                    Нямам бензин в колата.                                                                                                                Чакай ме в леглото.                                                                                                                        Идвам с колелото.

 

 

© Драгомир Костадинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??